Dymph van den Bossche

Vrijwilliger

Mijn naam is Dymph van den Bossche-Akkermans. Op school beter bekend als Juf Dymph.
Ik woon op een hele fijne boerderij net buiten Roosendaal in een leuke buurt. Mijn man is jaren geleden overleden. Ik ben bijzonder trots op Seth en Jesse en de kleinkinderen Kaat, Juul en Melle.
Op woendagavond ga ik naar de badmintonclub, daarnaast ga ik regelmatig skiën in Nederland of in het buitenland.  Ook lezen en tuinieren vind ik gezellig. In vriendenboekjes schrijf ik altijd bij het lekkerste eten: het eten dat een ander heeft klaargemaakt. Ik ga dan ook graag en regelmatig uit eten.
De KPO Basisschool Joseph is een bijzonder fijne school waar ik in de loop der jaren alle leerjaren wel eens heb mogen begeleiden. Ik vind het belangrijk dat kinderen leren dat ieder wezen, mens of dier, maar één leven heeft en dat ieder van ons er met respect voor zichzelf en voor een ander mee moet omgaan.

U kunt mij mailen via d.v.d.bossche@kporoosendaal.nl