Fran├žois van Hassel

Groepsleerkracht 8

Mijn naam is Fran├žois van Hassel, 45 jaar oud en ik woon in Roosendaal samen met mijn vrouw en onze 3 kinderen.

Ik ben (was) vaak te vinden in de sportschool en ben ook dol op koken en gamen.

Ik geef al 21 jaar les op een basisschool en dat doe ik voornamelijk en met veel plezier in de bovenbouw (groep 7 en 8).

Vanaf aankomend schooljaar zal ik les geven op de Josephschool en daar heb ik veel zin in.

Ik vind het heel belangrijk dat kinderen met plezier naar school gaan en dat ze zich goed kunnen ontwikkelen om straks in de maatschappij goed te kunnen functioneren.

In mijn lessen gebruik ik veel humor en daarbij ben ik ook best streng. Ik vind afspraken heel belangrijk en vind dat deze ook nagekomen moeten worden. Daarbij is niet alleen het contact met de kinderen, maar zeker ook met u als ouder erg belangrijk.

Samen gaan we er een topjaar van maken!

U kunt mij mailen via f.v.hassel@kporoosendaal.nl