Kennismaken

Voor het eerst naar school

Het is voor uw kind vaak erg spannend om naar de kleutergroep te gaan. Om uw zoon of dochter voor te bereiden op wat komen gaat, mag uw kind vanaf 3 jaar en 10 maanden gedurende 5 dagdelen “op visite” komen. Dit om alvast te wennen aan de groep en de leerkracht.

Een overstap

Natuurlijk kan het ook gebeuren dat uw kind van een andere basisschool de overstap naar onze school maakt. In dat geval nodigen we hem of haar graag uit om, voor de daadwerkelijke komst op school, een middagje in de betreffende groep door te brengen. Zo is op de eerste dag niet alles nieuw.

Kennismaken als ouder

U wilt uw kind aanmelden op onze school? Hartelijk dank daarvoor! Graag vragen wij u telefonisch of per mail een afspraak te maken met onze directeur. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek krijgt u een rondleiding door onze school, kunt u vragen stellen en ontvangt u het aanmeldingsformulier. Zodra wij het ingevulde aanmeldingsformulier van u terug hebben, wordt dit besproken met de toekomstige groepsleerkracht.

Heeft uw kind voorheen op een andere school of peuterspeelzaal gezeten? Dan zullen we ook bij hen informatie over (de behoeften van) uw kind opvragen. U ontvangt een schriftelijke bevestiging van de inschrijving.

Onze directeur is bereikbaar op 0165-541425. U mag ook altijd spontaan even binnenlopen of mailen voor een afspraak naar directiejoseph@kporoosendaal.nl